INTRO | Modetrends | Collectie | Accessoires | Onze merken | De winkel | Promoties | Contact | Routebeschrijving
Modetrends

Mode trends herfst winter 2019-2020

Wat valt er op? Wat zijn de nieuwste en belangrijkste modetrends die we dit najaar gaan zien? Het silhouet verandert langzaam. Het modebeeld wordt wijder, breder en langer. De kleuren mogen fel zijn. De taille is een aandachtsgebied en ceintuurs zijn veel te zien.Broeken

Er zijn steeds meer broeken te zien die wijder zijn en waarbij de taille hoger wordt. Ook de broeken met een opstaande rand en ceintuur in de taille zijn meer te zien.

Rokken en jurken

Rokken en jurken worden langer. Dat wil niet zeggen dat je geen korte rokken meer ziet. Maar je ziet meer rokken met een lengte over de knie. En niet te vergeten lijkt de maxi-jurk terug.
De plooirok met Schotse ruit van Nicole Miller is zowel mini als over de knie. Punk-achtige sinvloeden zijn ook weer meer te zien. De rok met hoge laarzen eronder is een beeld dat vaker te zien was.


 Maxi

Maxi-rokken en vooral maxi-jurken lijken terug van weggeweest. Ook gebreide of wollen truien lijken een trend dit najaar. Bij de modeshows voor dit najaar waren veel truien te zien. Veel coltruien ook. Maar er is duidelijk geprobeerd om truien niet saai te maken door ze te voorzien van kabels, kleurige patronen of andere versiersels. Let ook even op de mouwen. Net als vorige winter zijn ze heel lang, wijd of op een bijzondere manier versierd met steentjes, kralen en ruches.

Kleuren

Deze winter zullen we trends in twee richtingen zien bewegen. De eerste richting is geheel nieuw en hier verwachten we de neonkleuren, grasgroen, scherp oranje, zilver en framboos/roze te zien gebruikt in heldere tonen. De nieuwe kleuren bouwen verder op de trend van de modekleuren van zomer 2019, die ook vrij kleurrijk zijn.
Ook al is het een winterseizoen, het ziet ernaar uit dat de vele kleuren blijven doorlopen. Zo veel zodat neon wordt toegevoegd voor een nog helderdere en meer eyecatching look. De tweede trend bij de modekleuren winter 2019-2020 zijn meer afgezwakt en gevuld met klassieke herfstkleuren met geel, geelbruin en gouden tinten evenals veel blauw en paars, benzine en groene tinten.